Vill ni kunna erbjuda era kunder kundspecifika etiketter, minska lagerkostnader och leveranstider,
”printa on-demand”, effektivisera samt hitta nya affärsmöjligheter?


Vi vill tacka alla som besökt oss i vår digitala monter på både Sign & Print Connect och Packnorth! Nu ser vi fram emot ljusare tider och att kunna träffa er på en fysisk mässa igen i framtiden.


Ingenting är som det brukar i dessa tider och av naturliga skäl så genomförs det inte heller några mässor i nuläget i fysisk form utan det har varit digitala som gällt detta år. Trots att fysiska möten inte kan ske i nuläget så vill vi ändå gärna träffa er. Idag erbjuder vi digitala möten via Teams – boka gärna in ett förutsättningslöst webmöte med oss om ni är nyfikna på att veta mer och vilka lösningar vi kan erbjuda er.

Välkommen även att boka in en Webdemo på någon av våra olika etikettskrivare där ni får uppleva möjligheterna med att ”trycka själv” live!


Information om de olika skrivare som vi erbjuder, hittar ni via länken här: PRODUKTER.


KONTAKTA OSS!Tidigare mässor

Packnorth 10-12 maj 2021

– Digital mässa för den nordiska förpackningsindustrin

Techprint fick mersmak – nu vänder man sig till förpackningsindustrin
”Helsingborgsbaserade Techprint, som marknadsför och säljer produkter från ledande tillverkare av digitala etikettskrivare deltog på Sign&Print Connect i februari och det gav mersmak. Därför är de nu med som utställare även på Packnorth.”

– ”Vi hade bra med besökare samtliga tre dagar på Sign & Print Connect och det genererade en hel del leads. Det gör att vi nu vill testa konceptet mot förpackningsindustrin”, säger Christer Nilsson på Techprint.

– ”Den här gången kommer vi att ha ett lite annorlunda fokus. På Connect var det lite större printrar som klarar att printa, stansa och laminera. Nu kommer vi att berätta främst om möjligheterna med våra rulle-till-rulle printrar. Fokus kommer att ligga på QL-120,
QL- 300 och Trojan T2-C”.

– ”När vi vänder oss till förpackningsindustrin är det i första hand etiketter det handlar om och vi kommer att visa på alla fördelar som de här printrarna ger användarna.”

Läs gärna artikeln här i sin helhet: PackSweden


Sign & Print Connect den 9-11 februari 2021

Den grafiska branschen ska få träffas precis som vanligt – men på ett coronasäkert sätt. Sign&Print-mässan, 9-11 februari, flyttar över till nätet och blir till Sign&Print Connect.

”– Vi bygger nu en sajt som är en mötesplats. För oss är Sign&Print Connect ett ställe där människor träffar andra människor. Du får också chans att inspireras av föredrag, nya möjligheter och lär dig om ny utrustning och nya material, säger AGI:s publisher Peter Ollén, som är arrangör bakom både mässorna och Connect.”

”– Vi ska använda Sign&Print Connect för att bli gränslösa. För första gången på våra mässor kan vi visa livedemonstrationer av utrustning som står i andra länder och föra samtal hos intressanta tryckerier och skyltmakare på annan geografisk plats.”

Se film från vår monter under EMPACK 2019Empack mässa artikel

Läs gärna artikeln om vårt samarbete med TrojanLabel från Nord Emballage november 2017 HÄR