Techprint mässor utställare digitala etikettskrivare

Vill ni kunna erbjuda era kunder kundspecifika etiketter, minska lagerkostnader och leveranstider,
”printa on-demand”, effektivisera samt hitta nya affärsmöjligheter? – DÅ har du kommit rätt!


Vi har glädjen att meddela att äntligen kan vi träffas på fysiska mässor och snart är det dags igen!
Så varför inte boka in ett besök?Även om vi ser fram emot att träffa er på våra fysiska mässor så kommer vi givetvis fortsätta med succén digitala möten via Teams. Boka gärna in ett förutsättningslöst webmöte med oss om ni är nyfikna på att veta mer och vilka lösningar vi kan erbjuda er.

Ni kan även boka en Webdemo på någon av våra olika etikettskrivare där ni får uppleva möjligheterna med att ”trycka själv” live!

Information om de olika skrivare som vi erbjuder, hittar ni via länken här: PRODUKTER.

KONTAKTA OSS!Aktuella & tidigare mässor

Nordic Future Food 11-12 maj 2022

– Årets största mötesplats för alla som arbetar inom livsmedelsbranschen på Kistamässan.

Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa
och en konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Vi berättar gärna om möjligheterna att trycka dina egna etiketter, när du behöver dem, nya affärsmöjligheter och presenterar intressanta kundcase! Vi kommer även köra ”live-demos” dagligen.

Med oss har vi en av våra populäraste etikettskrivare QL-120X, en ”tabletop” bläckstråle skrivare som är perfekt även för det mindre företaget. Vi kommer även presentera QL-300 som är det första etikettskrivaren som trycker även med vitt! Genom att QL-300 är tonerbaserad ger den även hållbara etiketter som tål UV & kyla/väta.Sign & Print Scandinavia 5-7 april 2022

– Fackmässan som blivit den självklara mötesplatsen för alla inom sign och print

Etiketter och förpackningar står i rampljuset i Helsingborgsbaserade företaget Techprints mässmonter på Sign&Print Scandinavia, 5–7 april. Det blir bland annat en livedemo med nya tryckpressen T3-OPX.

Techprint erbjuder digitala skrivare och tryckpressar för att kunna trycka etiketter och förpackningar i små och medelstora upplagor on demand. Bland annat erbjuder de reservdelar och förbrukningsmaterial för etikettskrivare, men de har även ett specialtryckeri för produktion av självhäftande etiketter på rulle.

– ”I vår monter träffar besökarna våra experter som kan diskutera hur företag kan utveckla sin verksamhet inom etikett och förpackning” säger Christer Nilsson, kundansvarig på Techprint.
”Bland nyheterna finns Trojan T3OPX, ett digitalt ”overprinting system.

– Vi kör livedemo med vår nya tryckpress T3-OPX där man kan trycka direkt på förpackning.”


Vad har ni för förväntningar på mässan?

– ”Många sköna snack och förhoppningsvis ett antal intressanta affärsmöjligheter.”
Läs gärna artikeln här i sin helhet:Sign & Print Nyhetsbrev

Packnorth ”Digital” 10-12 maj 2021

– Digital mässa för den nordiska förpackningsindustrin

Techprint fick mersmak – nu vänder man sig till förpackningsindustrin
”Helsingborgsbaserade Techprint, som marknadsför och säljer produkter från ledande tillverkare av digitala etikettskrivare deltog på Sign&Print Connect i februari och det gav mersmak. Därför är de nu med som utställare även på Packnorth.”

– ”Vi hade bra med besökare samtliga tre dagar på Sign & Print Connect och det genererade en hel del leads. Det gör att vi nu vill testa konceptet mot förpackningsindustrin”, säger Christer Nilsson på Techprint.

– ”Den här gången kommer vi att ha ett lite annorlunda fokus. På Connect var det lite större printrar som klarar att printa, stansa och laminera. Nu kommer vi att berätta främst om möjligheterna med våra rulle-till-rulle printrar. Fokus kommer att ligga på QL-120, QL- 300 och Trojan T2-C”.

Läs gärna artikeln här i sin helhet: PackSweden


– ”När vi vänder oss till förpackningsindustrin är det i första hand etiketter det handlar om och vi kommer att visa på alla fördelar som de här printrarna ger användarna.”

Sign & Print Connect den 9-11 februari 2021

Den grafiska branschen ska få träffas precis som vanligt – men på ett coronasäkert sätt. Sign&Print-mässan, 9-11 februari, flyttar över till nätet och blir till Sign&Print Connect.

”– Vi bygger nu en sajt som är en mötesplats. För oss är Sign&Print Connect ett ställe där människor träffar andra människor. Du får också chans att inspireras av föredrag, nya möjligheter och lär dig om ny utrustning och nya material, säger AGI:s publisher Peter Ollén, som är arrangör bakom både mässorna och Connect.”

”– Vi ska använda Sign&Print Connect för att bli gränslösa. För första gången på våra mässor kan vi visa livedemonstrationer av utrustning som står i andra länder och föra samtal hos intressanta tryckerier och skyltmakare på annan geografisk plats.”


Se film från vår monter under EMPACK 2019Empack mässa artikel

Läs gärna artikeln om vårt samarbete med TrojanLabel från Nord Emballage november 2017 HÄR