Vill ni kunna erbjuda era kunder kundspecifika etiketter, minska lagerkostnader och leveranstider,
”printa on-demand”, effektivisera samt hitta nya affärsmöjligheter?


Ingenting är som det brukar i dessa tider och av naturliga skäl så genomförs det inte heller några mässor i nuläget i fysisk form.
Vi kommer däremot finns med på Sign&Print Connect – en digital mässa den 9-11 februari i år. Läs gärna mer längre ner på sidan. Under mässdagarna kan ni boka tid med oss för möten, demos, samt även delta på våra seminarier. Sign&Print Connect sidan är under uppbyggnad – mer info kommer inom kort om hur ni kan delta!

Trots att fysiska möten inte kan ske i nuläget så vill vi ändå gärna träffa er. Idag erbjuder vi digitala möten via Teams – boka gärna in ett förutsättningslöst webmöte med oss om ni är nyfikna på att veta mer och vilka lösningar vi kan erbjuda er.

Välkommen även att boka in en Webdemo på någon av våra olika etikettskrivare där ni får uppleva möjligheterna med att “trycka själv” live!

Information om de olika skrivare som vi erbjuder, hittar ni via länken här: PRODUKTER. Vi ser fram emot att träffa er!

KONTAKTA OSS!NYHET: Techprint deltar på Sign & Print Connect den 9-11 februari 2021

Den grafiska branschen ska få träffas precis som vanligt – men på ett coronasäkert sätt. Sign&Print-mässan, 9-11 februari, flyttar över till nätet och blir till Sign&Print Connect.

“– Vi bygger nu en sajt som är en mötesplats. För oss är Sign&Print Connect ett ställe där människor träffar andra människor. Du får också chans att inspireras av föredrag, nya möjligheter och lär dig om ny utrustning och nya material, säger AGI:s publisher Peter Ollén, som är arrangör bakom både mässorna och Connect.”

“– Vi ska använda Sign&Print Connect för att bli gränslösa. För första gången på våra mässor kan vi visa livedemonstrationer av utrustning som står i andra länder och föra samtal hos intressanta tryckerier och skyltmakare på annan geografisk plats.”
Läs gärna mer: HÄR om Sign&PrintTidigare mässor

Se film från vår monter under EMPACK 2019Empack mässa artikel

Läs gärna artikeln om vårt samarbete med TrojanLabel från Nord Emballage november 2017 HÄRSecure & Safe Techprint AB